Babyshop

Alla barn behöver Burberry outfits.
Babyshop

Babyshop.se grundades 2006, och vi är idag stolta över att vara den ledande nätbutiken för exklusiva varumärken inom barnmode. Vårt mål är att inspirera genom att erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse och den bästa kundservicen med en mix av välkända, lokala och internationella designade kvalitetsmärken.

På Babyshop kommer du garanterat att hitta det du som blivande förälder söker.  Vi har samlat det senaste modet som hör barnvärlden till, på ett och samma ställe för att göra din shoppingrunda snabb, enkel och inspirerande. I vårt sortiment hittar du kläder och skor för barn i åldrarna mellan 0 till 10 år, leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar, skötväskor, barninredning och mycket mer.

Babyshops resa började när grundarna Linn och Marcus Tagesson med nyfikenhet ville starta någonting på nätet. Efter att ha lyckats komma över namnet Babyshop.se beslutade sig paret för att satsa på att sälja barnmode online, och det var då som webbutiken såg dagens ljus. Med hög entreprenörsanda, kämparglöd och kunnande är Babyshop idag mer levande än någonsin.

Babyshop hittar du Online, i din mobil och i våra 11 fysiska butiker i Norge, samt i vår flaggskeppsbutik i Sturegallerian i Stockholm, som öppnades i Augusti 2013.

Vi har vunnit flera priser, men de utnämningar vi är mest stolta över är Årets E-handel på Nordic E-Commerse Summit, Bästa Barnbutik på Habit Modegala och Årets E-handel på Retail Awards.